Grace Fischer Gryffindor V. Sınıf | Yatakhane Başkanı | Moderatör
| Konu: Ehem, işte geldim buradayım *.* Paz Ağus. 21, 2011 10:37 pm | |
| Grace hoptirik, neşeli bir kızdır. Yeni insanlar tanımayı ve ilişkilerini güçlendirmeyi sever. Bu yüzden bol bol ilişki arıyoruz. İlgilenenler için aradıklarım; x Bir dost. Hatta dost da değil. 'Kardeşten öte' diyebileceği biri. Kankeytası. Sırdaşı. Her şeyi. # Dayna R. Candice x Arkadaşları. Çok sarmaş dolaş olmadığı ama onlardan kendisine zarar gelmeyeceğini bildiği kişiler. Burada kesinlikle sınır yok. x Ondan pek haz etmeyen biri. Onun zayıflıklarını görüp bunları ona karşı ustaca kullanabilecek biri. Şirin ve masum durduğuna bakmayın, kızımız yeri gelince kavga da eder. x Ne kadar ilginizi çeker bilmiyorum ama, bir partner. Kurgu biraz renklensin diye hani. x Hogwarts'dan önce de tanıdığı biri. Okulda birbirlerini bulduklarında hem sevinecekler, hem şaşıracaklar. Ortak geçmişlerini deşip eğlenecekler. x İdolü olan profesör. Grace onun favori öğrencisi olacak tabii. Birlikte birçok rp yazabilirler. x Aklınızda herhangi bir kurgu varsa, seve seve kabul ederim.
En son Grace Fischer tarafından Ptsi Ağus. 22, 2011 8:38 am tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi | |
|
Dayna R. Candice Yönetici | Gryffindor VI. Sınıf
Mesaj Sayısı : 15 Gerçek İsim : Defne Lakap : Day Meslek : Öğrenci
| Konu: Geri: Ehem, işte geldim buradayım *.* Paz Ağus. 21, 2011 10:38 pm | |
| Dost olsam nasıl olur *-* | |
|
Grace Fischer Gryffindor V. Sınıf | Yatakhane Başkanı | Moderatör
| Konu: Geri: Ehem, işte geldim buradayım *.* Paz Ağus. 21, 2011 10:41 pm | |
| Çok güzel olur, süper olur Hemen ekliyorum. | |
|